ЮНИТРЕЙД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ UNITRADE INTERNATIONAL

ЮНИТРЕЙД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ UNITRADE INTERNATIONAL

бул. Черни връх 161 А
София,
България
23.3144097
42.6460469
UserLikes
Име: ЮНИТРЕЙД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ UNITRADE INTERNATIONAL
Адрес: София, бул. Черни връх 161 А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.unitrade-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Обзавеждане за бани
Дейност:

Водопроводни и канализационни системи и санитарно оборудване Geberit, аксесоари за баня Hansgrohe.

Ключови думи: баня, обзавеждане за баня, geberit, hansgrohe, вградени казанчета

За нас

Ако обмисляте нова баня или просто искате да реновирате старата си баня, мислете за красивия ѝ вид, мислете как ще изглежда вашете обзавеждане за баня. Geberit и Hansgrohe Ви позволяват да се фокусирате върху красотата на Вашата баня и да скриете всичко друго от погледа.

Нашите решения за банята предлагат безкрайни творчески възможности да проектирате Вашата идеална баня, като комбинирате красотата с практичността, а елегантността - с хигиената.

Юнитрейд Интернешънъл ЕООД е динамично развиваща се компания, основана през 1994г. От основаването си до днес компанията работи активно в сферата на строителството: водопроводни и канализационни Geberit системи (сифони и линейни сифони), санитарно оборудване Geberit (структури за вграждане, вградени казанчета, бидета, смесители с фотоклетка, активатори с фотоклетка, и др.) и аксесоари за баня Hansgrohe (душове, душ панели, душ пити, смесители за баня, термостатни смесители, вградени смесители, душ системи, и др).

Водени от грижата за водата, нашата мисия е да предлагаме на българския пазар продукти за лична хигиена за домакинствата и обществените заведения и промишлени системи за отвеждане на води, водопровод и канализация, с най - високо качество, произведени от лидерите в бранша, от заводи в Швейцария и Германия. Ние залагаме на продукти и услуги, гарантиращи неповторимо удоволствие и ефективност при употреба, безпроблемна експлоатация за дълги години, подкрепена с гаранция на продуктите и деректна печалба за клиентите от икономия на вода. Нашето доказателство за качество сa продуктите на Geberit и Hansgrohe.




 

Открийте ни в Google+